اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس ، افزود: علاوه بر ويتامينA ، لوتئين و گزانتئن موجود در فلفل دلمهاي نيز در كاهش احتمال بروز آب مرواريد چشم نقش دارند كه در فلفل دلمهاي به مقدار زياد وجود دارد.
وي اضافه كرد: فلفل دلمهاي حاوي اسيد فوليك است و اين ويتامين از گرفتگي رگها، بروز بيماريهاي قلبي و سكته قلبي بهخصوص در بيماران ديابتي جلوگيري ميكند.
اين متخصص تغذيه گفت: اسيد فوليك (فولات) كه يكي از ويتامينهاي گروهB است، باعث كاهش مادهاي به نام هموسيستئين در خون ميشود. افزايش بيش از حد هموسيستئين ميتواند باعث تخريب رگهاي خوني و افزايش احتمال سكته قلبي شود.
مراداف افزود: فيبر موجود در فلفل دلمهاي ميتواند كلسترول خون و حملههاي قلبي و سكته را كاهش دهد. خوردن50 گرم فلفل دلمهاي يعني حدود يك سوم از يك فلفل متوسط ميتواند تمام نياز يك فرد بزرگسال به ويتامينC را برطرف كند. ويتامين C بر اثر حرارت از بين ميرود بنابراين فلفل اگر به صورت تازه و خام مصرف شود، بهتر است.